1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Ons teamPlease specify image url

Sylvia Wagenaar

Mijn naam is Sylvia Wagenaar. Ik ben eigenaresse van Schoonheidssalon Wagenaar. Het doel van onze schoonheidssalon is om elk jaar nieuwe projecten aan te snijden en de salon weer een stapje hoger te brengen met de nodige liefde, belangstelling en professionaliteit.

Wij spelen in op de specifieke behoefte van iedere klant door te achterhalen waar ieders specifieke wens ligt. Bij ons ervaart de klant oprechte passie en liefde voor het vak.

Mijn specialisaties zijn: microdermabrasie, T-away, Beauty Angel, mellkzuur en amandelzuur peeling en natuurlijk de huidverbeterende gezichtsbehandelingen met ons luxe huismerk Orlane.

Ik ben trots om te vermelden dat onze salon in 2016 is genomineerd tot beste salon van Nederland.

Beauty is being the best version of yourself!

Please specify image url

Denise

Ik ben Allround Schoonheidsspecialiste en pedicure. Mijn specialisaties zijn acne en bindweefsel. Ik vind het belangrijk om samen met de klant hun wens te bespreken, en deze ook te vervullen tijdens de behandeling, om vervolgens te zien dat de klant stralend en verzorgd de salon verlaat. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in de salon! Ik ben aanwezig in de salon op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.Salon foto's