1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Ons team

Please specify image url

Sylvia Wagenaar

Mijn naam is Sylvia Wagenaar. Ik ben eigenaresse van Schoonheidssalon Wagenaar. Het doel van onze schoonheidssalon is om elk jaar nieuwe projecten aan te snijden en de salon weer een stapje hoger te brengen met de nodige liefde, belangstelling en professionaliteit.

Wij spelen in op de specifieke behoefte van iedere klant door te achterhalen waar ieders specifieke wens ligt. Bij ons ervaart de klant oprechte passie en liefde voor het vak.

Mijn specialisaties zijn: microdermabrasie, T-away, Beauty Angel, mellkzuur en amandelzuur peeling en natuurlijk de huidverbeterende gezichtsbehandelingen met ons luxe huismerk Orlane.

Ik ben trots om te vermelden dat onze salon in 2016 is genomineerd tot beste salon van Nederland.

Beauty is being the best version of yourself!

Please specify image url

Jaimie

Hoi, ik ben Jaimie. Ik ben huidverbeteringsspecialiste en hoofd schoonheidsspecialiste van schoonheidssalon Wagenaar. Ik ben gespecialiseerd in Acne, bindweefselmassage en camouflage van de huid. Deze specialisaties voer ik al 4 jaar met plezier uit bij schoonheidssalon Wagenaar.

Ik ben aanwezig van maandag t/m donderdag.

Please specify image url

Jill

Mijn naam is Jill.

Ik ben huidverbeteringsspecialiste en assistent bedrijfsleider bij Schoonheidssalon Wagenaar. Mijn specialisaties zijn: acne, bindweefselmassage en de shiatsu massage.

Ik ben aanwezig op woensdag t/m zaterdag. 

Salon foto's