1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Ons teamPlease specify image url

Sylvia Wagenaar

Mijn naam is Sylvia Wagenaar. Ik ben eigenaresse van Schoonheidssalon Wagenaar. Het doel van onze schoonheidssalon is om elk jaar nieuwe projecten aan te snijden en de salon weer een stapje hoger te brengen met de nodige liefde, belangstelling en professionaliteit.

Wij spelen in op de specifieke behoefte van iedere klant door te achterhalen waar ieders specifieke wens ligt. Bij ons ervaart de klant oprechte passie en liefde voor het vak.

Mijn specialisaties zijn: microdermabrasie, T-away, Beauty Angel, mellkzuur en amandelzuur peeling en natuurlijk de huidverbeterende gezichtsbehandelingen met ons luxe huismerk Orlane.

Ik ben trots om te vermelden dat onze salon in 2016 is genomineerd tot beste salon van Nederland.

Beauty is being the best version of yourself!

Please specify image url

Sabina

Mijn naam is Sabina en ben al 20 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds 2017 ook gediplomeerd pedicure. Ik voer mij vak al wat jaren met veel plezier uit en kan bij schoonheidssalon Wagenaar mijn passie met liefde uitvoeren. Mijn specialisaties zijn: Huidverbeterende- en schoonheidsbehandelingen, microdermabrasie, pedicure, manicure en wenkbrauwen.

Het lijkt me erg leuk u te mogen verwelkomen in onze mooie salon, waar ik uw huid in topconditie kan brengen en mag houden, zodat u er zo lang mogelijk stralend en jeugdig uit blijft zien.

Ik ben aanwezig van maandag tot en met donderdag en hoop u snel te mogen ontmoeten.

Please specify image url

Jill

Mijn naam is Jill.

Ik ben huidverbeteringsspecialiste en assistent bedrijfsleider bij Schoonheidssalon Wagenaar. Mijn specialisaties zijn: acne, bindweefselmassage en de shiatsu massage.

Ik ben aanwezig op woensdag t/m zaterdag. Salon foto's