1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Ons teamPlease specify image url

Sylvia Wagenaar

Mijn naam is Sylvia Wagenaar. Ik ben eigenaresse van Schoonheidssalon Wagenaar. Het doel van onze schoonheidssalon is om elk jaar nieuwe projecten aan te snijden en de salon weer een stapje hoger te brengen met de nodige liefde, belangstelling en professionaliteit.

Wij spelen in op de specifieke behoefte van iedere klant door te achterhalen waar ieders specifieke wens ligt. Bij ons ervaart de klant oprechte passie en liefde voor het vak.

Mijn specialisaties zijn: microdermabrasie, T-away, Beauty Angel, mellkzuur en amandelzuur peeling en natuurlijk de huidverbeterende gezichtsbehandelingen met ons luxe huismerk Orlane.

Ik ben trots om te vermelden dat onze salon in 2016 is genomineerd tot beste salon van Nederland.

Beauty is being the best version of yourself!

Please specify image url

Denise

Ik ben Allround Schoonheidsspecialiste en pedicure. Mijn specialisaties zijn acne en bindweefsel. Ik vind het belangrijk om samen met de klant hun wens te bespreken, en deze ook te vervullen tijdens de behandeling, om vervolgens te zien dat de klant stralend en verzorgd de salon verlaat. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in de salon! Ik ben aanwezig in de salon op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Please specify image url

Simone

Mijn naam is Simone, en ik kom uit Heemskerk. Ik ben geboren in September 1989 en ben vanaf mijn 18e al werkzaam in de uiterlijke verzorging. In de loop der jaren heb ik mijn passie gevonden in de huidverbetering en ben mij hier dan ook in gaan specialiseren door verschillende opleidingen, trainingen en cursussen en ben hier nog lang niet klaar mee! Ik merk ook dat er vanuit de klanten meer behoefte is aan verbetering van de huid ipv alleen verzorging. Graag bespreek ik samen met u wat ik u aan kan bieden en gaan we samen aan de slag om uw huid in een zo mooi mogelijke conditie te krijgen.

Ik hoop u snel in de salon te mogen ontvangen.Salon foto's