Zomer nieuws!

Lieve klanten,

Na lange tijd geven wij u graag een update over de salon. Wij zijn blij dat we weer volgens onze normale openingstijden open kunnen zijn en we hopen iedereen weer in goede gezondheid te mogen ontvangen in de salon!

Graag informeren wij u over het volgende:

Mondkapjesplicht

Vanaf 26 juni 2021 vervalt de mondkapjesplicht. Hierdoor zullen we vanaf deze datum weer zonder mondkapje gaan behandelen. Wanneer u wenst dat wij het mondkapje wel dragen tijdens de behandeling, aarzel dan niet om dit te laten weten, voorafgaand aan de behandeling.

Zomervakantie

Tijdens de zomervakantie zijn wij volgens onze normale openingstijden geopend. Wij hebben deze zomer geen sluiting van de salon.

Terug van weggeweest, de Anagenèse Filler

Geïnspireerd op technieken uit de cosmetische geneeskunde. Vult de huid onmiddellijk op en heeft een gladstrijkend effect. Geschikt voor iedereen met zo'n vervelende fronsrimpel, neus-/lippenplooi en/of kraaienpootjes rond de ogen.

Nieuw! Anagenèse Pure Défense

Orlane Anagenèse Pure Défense beschermt de huid tegen overgevoeligheid door verontreiniging, bestrijdt tekenen van veroudering en kalmeert de huid. Bevat 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is gecreëerd op natuurlijke wijze en met respect voor de natuur. Cosmos Ecocert-gecertificeerd - Fairtrade.

Nieuw! Orlane zonproducten

Het Soin Solaire-programma bestaat uit Soin Solaire Visage SPF 50, Soin Solaire Visage et Corps SPF 30 en Baume Réparateur Après Soleil. Gecreëerd vanuit de anti-aging expertise van de Orlane Laboratoria. Beschermt de jeugdigheid van de huid en voorkomt schade aan de huid. Nu tijdelijk een exclusieve Orlane navulbare waterfles cadeau bij aankoop van 2 Orlane Soin Solaire producten!

Orlane Body Scrubs

Tijdelijk op alle Orlane Body Scrubs 15% korting! Verwijdert dode huidcellen, ruikt heerlijk en laat de zongebruinde huid stralen.

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met ons op via info@schoonheidssalonwagenaar.nl of via 020-6117582.

Team Schoonheidssalon Wagenaar wenst u een fijne, gezonde en zonnige zomer toe, en wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in de salon.

Liefs,

Sylvia, Denise, Marjolein en Finette

Team Schoonheidssalon Wagenaar

cookiesWhite
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Privacyverklaring