Wij mogen weer open!

Lieve klanten,

Wij zijn super blij om te mogen vermelden dat wij vanaf woensdag 3 maart 2021 weer open mogen voor alle behandelingen!

Wij willen u als klant ontzettend bedanken voor alle steun en lieve berichten de afgelopen periode. Dit heeft ons geholpen om door de lockdown periode heen te komen!

Voor alle klanten die nog geen afspraak hebben staan zijn wij deze week op woensdag, donderdag en zaterdag tussen 09:00-17:00 uur telefonisch bereikbaar via 020-6117582. Ook kunt u zoals u gewend bent online uw afspraak inboeken via ons online afspraken systeem of u kunt een e-mail sturen via info@schoonheidssalonwagenaar.nl, dan reageren wij zo snel mogelijk.

Omdat wij wel nog steeds rekening moeten houden met de avondklok hanteren wij tot 15 maart 2021 de volgende openingstijden:

Maandag: 12:00-20:00 uur
Dinsdag: 09:00-18:00 uur
Woensdag: 09:00-18:00 uur
Donderdag: 12:00-20:00 uur
Vrijdag: 12:00-20:00 uur
Zaterdag: 09:00-18:00 uur
Zondag: gesloten

Uiteraard werken wij nog steeds volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen onze salon en de belangrijkste zaken willen we graag nog even met u delen.

Sinds vrijdag 16 oktober 2020 is het voor ons, en voor u als klant verplicht om bij ons in de salon een mondkapje te dragen.

Wanneer u een gezichtsbehandeling bij ons gepland heeft staan, mag u het mondkapje afzetten wanneer u plaats neemt bij ons in de behandelstoel.

Om de gezondheid en veiligheid van u als klant en onze medewerkers te waarborgen, werken wij alleen op afspraak. We vragen u tevens om alleen naar de afspraak te komen.

Bij het maken van een afspraak zijn wij verplicht om uw gegevens in ons klantenbestand op te nemen. Dit is zodat het bron- en contactonderzoek bij individuele meldingen vanuit de overheid beter uitvoerbaar wordt.

Voor de manicure en gelcolor behandelingen hebben wij een verplichting voor u als klant in moeten voeren. Voor elke klant is het verplicht om bij ons in de salon een eigen vijl set aan te schaffen. Deze kunt u zelf meenemen naar huis, of wij bewaren hem hier op naam voor u. Wanneer u de set mee naar huis neemt is het wel belangrijk om deze bij de volgende afspraak mee te nemen naar de salon, anders zijn wij genoodzaakt om een nieuwe vijl set in rekening te brengen. De vijl set bestaat uit een “normale” vijl en een buffer vijl. De prijs van een vijl set is €10,-.

Heeft u gezondheidsklachten zoals bijvoorbeeld verkoudheid, hoesten of koorts, of is er iemand binnen uw huishouden positief getest op COVID-19 dan vragen wij u om thuis te blijven en uw afspraak te verplaatsen naar een andere datum.

Hopelijk tot snel bij ons in de behandelstoel!

“Stay safe, wij zijn open voor u!”

Liefs,

Sylvia, Denise en Marjolein

Team Schoonheidssalon Wagenaar