1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Update maatregelen Schoonheidssalon Wagenaar

Terug

Update maatregelen Schoonheidssalon Wagenaar

Lieve klanten van Schoonheidssalon Wagenaar,

Allereerst hopen wij dat u gezond en veilig bent.
Uiteraard houden wij ons nog steeds aan de maatregelen die de overheid ons heeft voorgelegd.Ons protocol:
Wij werken volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen onze salon en de belangrijkste zaken willen we graag vooraf met u delen.

Om de gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers te waarborgen, werken wij alleen op afspraak. We vragen u tevens om alleen naar de behandeling te komen.
Bij het maken van een afspraak zijn wij verplicht om uw gegevens in ons klantenbestand op te nemen. Dit is zodat het bron- en contactonderzoek bij individuele meldingen vanuit de overheid beter uitvoerbaar wordt.

Heeft u gezondheidsklachten zoals bijvoorbeeld verkoudheid, hoesten of koorts of is er iemand binnen uw huishouden positief getest op COVID-19 dan vragen wij u om thuis te blijven en uw afspraak te verplaatsen naar een andere datum.

Zoals u weet, dragen wij sinds de heropening van de salon in mei een mondkapje tijdens de behandelingen. Vanaf vrijdag 16 oktober 2020 is het ook voor u als klant verplicht om bij ons in de salon een mondkapje te dragen. Wanneer u een gezichtsbehandeling bij ons gepland heeft staan, mag u het mondkapje afzetten wanneer u plaats neemt bij ons in de behandelstoel.
Mocht u het mondkapje vergeten zijn, kunt u bij ons voor €1,- een mondkapje aanschaffen.

Ook hebben wij een verplichting voor de manicure en gelcolor behandeling in moeten voeren. Voor elke klant is het verplicht om bij ons een eigen vijl set aan te schaffen. Deze kunt u zelf meenemen naar huis, of wij bewaren hem hier op naam voor u. Wanneer u de set mee naar huis neemt is het wel belangrijk om deze bij de volgende afspraak mee te nemen naar de salon, anders zijn wij helaas genoodzaakt om een nieuwe vijl set in rekening te brengen. De vijl set bestaat uit een “normale” vijl en een buffer vijl. De prijs van een vijl set is €10,-.

Wij beschikken in onze salon, in beide behandelruimtes, over een goed werkend ventilatie systeem, om de veiligheid van u als klant, en de veiligheid van onze werknemers zo goed mogelijk te kunnen waarborgen.

Heeft u vragen? Stel deze gerust via ons telefoonnummer 020-6117582 of via ons e-mailadres info@schoonheidssalonwagenaar.nl.

Wij verheugen ons er op om u te mogen ontvangen bij uw volgende afspraak bij ons in de salon.

“Bij Schoonheidssalon Wagenaar bent u in vertrouwde handen.”
Stay safe, wij zijn open voor u!

Liefs,
Sylvia, Denise, Marjolein en Finette

Team Schoonheidssalon Wagenaar

Openingstijden:
Maandag     14:00-22:00
Dinsdag       09:00-18:00
Woensdag   09:00-18:00
Donderdag  14:00-22:00
Vrijdag         14:00-22:00
Zaterdag      09:00-18:00
Zondag          Gesloten