1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Update met betrekking tot het coronavirus

Terug

Update met betrekking tot het coronavirus

Lieve allemaal,

Het dagelijkse leven is de afgelopen dagen op z’n kop gezet. Schoonheidssalon Wagenaar heeft onmiddellijk voorzorgsmaatregelen genomen om de gezondheid van al onze klanten en medewerkers te beschermen.

Voorlopig blijft de schoonheidssalon open, maar wel met minimale bezetting.

Je blijft van harte welkom en we zullen je onveranderd heerlijke behandelingen aanbieden en service verlenen zoals je van ons gewend bent.

We wensen je dan ook dat we samen deze crisis goed, maar vooral gezond doorkomen. Via onze social media kanalen zullen we je op de hoogte blijven houden van de benodigde informatie en onze tips en tricks op het gebied van huidverbetering.

Is je wens de salon even te vermijden dan hebben wij voor optimaal thuisgebruik onze Orlane, Juvena, OPI en Ellis Faas producten een gratis snelle thuislevering of gratis verzending via PostNL voor jou beschikbaar gesteld. (rondom onze locatie) Zet dit graag specifiek in een bericht en wij nemen contact met je op.

Je kunt nog steeds online behandelingen inboeken. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op via onze dm, info@schoonheidssalonwagenaar.nl of telefonisch via 020-6117582.

Voor nu blijf gezond en nogmaals bedankt voor je vertrouwen in onze salon.

Liefs,
Team Schoonheidssalon Wagenaar