1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Waarom is het gebruik van een goede SPF zo belangrijk?

Terug

Waarom is het gebruik van een goede SPF zo belangrijk?

In onze salon proberen wij alle klanten te helpen herinneren aan het belang van een goede SPF, niet alleen in de zomer maar óók in de herfst en wintermaanden (in deze maanden word je huid namelijk ook blootgesteld aan UV-stralen)

Wij hebben de 7 belangrijkste redenen om een goede zonbescherming te gebruiken voor je op een rijtje gezet:

  1. Tegengaan van rimpels – door teveel blootstelling aan de zon verliezen de vezels en het collageen in de huid volume. Hierdoor gaat de huid slap hangen en krijg je sneller rimpels.
  2. Pigmentatie – vanzelfsprekend veranderd de kleur van je huid door de zon. Zonder goede bescherming heb je meer kans op donkere vlekken, levervlekken, sproeten en een onregelmatige huidskleur.
  3. Witte Vlekken – je kunt niet alleen donkere vlekken krijgen door de zon, ook witte vlekken (onder pigmentatie) komt ontzettend veel voor.
  4. Mee-eters – ook deze worden veroorzaakt door veel in de zon zitten. Ook als je veel in de auto zit, voor bijvoorbeeld werk, heb je meer kans op mee eters aan de linkerkant van je gezicht (kant waar het raam zit).
  5. Ruwe huid – op het moment dat jij je huid niet genoeg beschermt probeert je huid dit zelf zo goed mogelijk te doen. Als gevolg wordt de opperhuid dikker en ruw
  6. Actinische Keratosen – “Actinisch” is het Griekse woord voor zon, en Keratosen is de medische term voor eelt. De zon kan vergroeiingen of eelt veroorzaken die later tot huidkanker kunnen leiden.
  7. Rode Gloed – komt vaak voor in borst of nek, als gevolg van te lang in de zon zitten. Het is vanzelfsprekend niet alleen belangrijk om het gezicht goed te beschermen. De nek, handen en lippen zijn net zo belangrijk. De handen zijn een van de eerste lichaamsdelen die tekenen van veroudering tonen (donkere vlekken, verslapping, etc.) Bescherm deze net zo goed!

Juvena SPF 30 en 50 (SPF én een anti-aging crème in 1) zijn te verkrijgen bij ons in de salon of in de webshop voor €39,95.