1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Schoonheidssalon Wagenaar sluit tijdelijk deuren in de strijd tegen het coronavirus

Terug

Schoonheidssalon Wagenaar sluit tijdelijk deuren in de strijd tegen het coronavirus

Lieve klanten,

Met veel pijn in ons hart moeten wij meedelen dat wij als gevolg van de verder verscherpte overheidsmaatregelen onze salon zullen moeten sluiten met ingang van vandaag, 24 maart 2020. Zoals nu is aangekondigd zal dat in ieder geval tot 20 mei 2020 gelden.
Met alle klanten die in deze periode een afspraak hebben staan nemen wij zo spoedig mogelijk persoonlijk contact op.

Tijdens onze normale openingstijden blijft de salon telefonisch bereikbaar. Wij zullen elke woensdag en zaterdag in de maand april en mei geopend zijn tussen 09:00-12:00 uur voor het ophalen van uw producten. Aarzel niet om contact op te nemen met vragen of voor een huidadvies. Wij helpen u graag!

Wij adviseren u om de salonbehandelingen te overbruggen door optimaal thuisgebruik van onze huidverzorgingsproducten. Tijdens de sluiting van de salon bezorgen wij alle producten kosteloos bij u aan huis. Betalen kan contactloos, bijvoorbeeld door middel van een betaalverzoek per mail of WhatsApp.
Bij het bezorgen nemen wij vanzelfsprekend de hygiënevoorschriften in acht, zoals het bewaren van een afstand van minimaal 1,5 meter en het vermijden van hand-op-hand contact.

U kunt uw bestelling opgeven via e-mail: info@schoonheidssalonwagenaar.nl, telefonisch: 020-6117582, of online via onze webshop: https://schoonheidssalonwagenaar.nl/orlane-webshop/

We hopen dat we iedereen na 20 mei weer persoonlijk kunnen verwelkomen in de salon.
Voor nu, zorg goed voor uzelf en voor elkaar. Blijf gezond!

Liefs,

Sylvia en Denise
Team Schoonheidssalon Wagenaar