1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Ga de strijd tegen huidveroudering aan met deze buitengewone producten. Youth is back!

Terug

Ga de strijd tegen huidveroudering aan met deze buitengewone producten. Youth is back!

Dit universele Artikel is speciaal voor jou ontworpen en heeft een innovatieve benadering van anti-aging. Ongeacht je leeftijd, deze behandeling zorgt voor een frisse en jeugdig uitziende huid.

De huid gloeit en wordt nog mooier 97%
De huid is steviger, rimpels zijn verminderd met 97%
De huid is zacht en soepel 100%
De huid is gehydrateerd, comfortabel 97%

Kortom, de klok van de cellen wordt gereset! Youth Reset!

Deze revolutionaire formule werkt op de bron van veroudering diep in de cel. De Extraordinaire lijn richt zich op alle factoren die problemen veroorzaken in de cel en stelt de klok terug. Cellen herwinnen al hun energie en functioneren zoals ze deden in de jeugd.

De geoptimaliseerde werking van 21 essentiële aminozuren maakt deze lijn zo bijzonder. Deze aminozuren zijn gewonnen uit Pale Iris stamcellen, verkregen met behulp van biotechnologische technieken. Deze zuren zijn de bouwstenen van elk eiwit en helpen een jongere dichtere huid te bouwen.

Alle producten van de B21 Extraordinaire lijn zijn te verkrijgen in onze salon of onze webshop. Dit is nog niet alles! De Orlane High Level Extraordinaire gezichtsbehandeling is gebaseerd op deze producten en ondersteund de werking hiervan enorm. Kan jouw huid een reset gebruiken? Kijk dan niet verder en boek deze behandeling nu in!

www.schoonheidssalonwagenaar.nl/boeknu