1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Een natuurlijke glow, hoe krijg je dat? Genoeg water en hyaluron!

Terug

Een natuurlijke glow, hoe krijg je dat? Genoeg water en hyaluron!

Water speelt een grote rol bij de zuivering van het lichaam. Onze nieren hebben veel vocht nodig om afvalstoffen af te voeren. Het drinken van een halve liter water verbetert al meteen de bloedtoevoer naar je huid.

Een huid die voldoende vocht bevat, glanst en ziet er gezond uit. Zonder voldoende water ziet je huid er doffer uit en zijn je rimpels en poriën veel prominenter. Wanneer je huid gehydrateerd en elastisch is, heb je veel minder kans op irritatie. Je littekens worden minder zichtbaar, en omdat de olieconcentratie daalt, heb je ook minder kans op puistjes.

Het advies luidt dus consequent water te drinken, verspreid over de dag.

Nu is het nog de kunst om vocht zo lang mogelijk in de huid vast te houden, of om te proberen vocht aan de huid toe te voegen (je huid moet immers zowel intern als extern gehydrateerd worden) Hoe doe je dit? Wetenschappers hebben jarenlang onderzoek gedaan en hebben eindelijk het antwoord, hyaluron!

Deze stof werkt als een spons die maar liefst duizend keer zijn eigen gewicht aan vocht kan vasthouden. Omdat hyaluron zoveel vocht aantrekt, zowel uit de buitenlucht als uit de crème, zwelt de opperhuid een beetje op en worden droogterimpels direct minder zichtbaar. Bovendien voorkomt hyaluron dat het dieper in de huid gelegen vocht verdampt.

Hyaluron concentraat is te verkrijgen bij ons in de salon en in onze webshop voor maar €39!

Orlane Webshop